'Maanden van intensieve hardlooptrainingen zitten in mijn benen. In een flits komen ze in mijn gedachten voorbij. De moeizame kilometers in het prille begin steken schril af tegen de afstanden die ik nu afleg. Wat heb ik moeten doorbijten! Ik kreeg blessures en moest weer opnieuw beginnen. Maar het hardlopen was een welkome afwisseling van mijn drukke werkzaamheden tijdens de start van mijn bedrijf. Mijn hoofd werd er leeg van en ik voelde me niet alleen lichamelijk maar ook mentaal veel fitter. Ik wilde alles eruit halen wat erin zat en vertelde aan iedereen dat ik het ultieme wilde doen: meedoen aan de New York City Marathon. Maar is een marathon wel haalbaar? Ik mijmer nog wat verder maar plots dringt het gejuich en geklap weer tot me door. Een startschot klinkt. Ik bén in New York en ga een wereldtijd neerzetten!'

Erik Schnock start in 2003 Healthcare Arbodienstverlening. In het begin ligt het accent vooral op het verzorgen van de administratieve kant van de verzuimbegeleiding. Arbo- en verzuimbeleid kent veel wetten en regels. Dat Healthcare het administratieve verzuimproces uit handen nemen betekent voor veel werkgevers en ondernemers een absolute meerwaarde.

Anno nu verzorgen we met een professioneel verzuimsysteem nog steeds het hele administratieve traject. Maar we doen meer. Het werken aan persoonlijke conditie en gezondheid heeft steeds meer parallellen gekregen met de dienstverlening van ons bedrijf. We richten de aandacht niet op ziekte en iemands beperkingen. Het gaat om wat er wél kan en hoe u preventief kunt werken aan de gezondheid van uw medewerkers. Een goed verzuimbeleid is gericht op de vitaliteit van uw organisatie.

We zijn een pro-actieve verzuimadviseur die u ontzorgt. We herkennen signalen en denken actief met u mee. We zijn een 'one-stop-shop' voor advies en ondersteuning voor al uw vragen op het gebied van arbo en verzuim, re-integratie en outplacement.

Sinds de start in 2003 zijn we flink gegroeid. Die groei heeft ons niet blind gemaakt voor een persoonlijke aanpak. Bij ons bent u beslist geen nummer. Arbodienstverlening en het goed begeleiden van ziekteverzuim is en blijft ménsenwerk.

Hardlopen heeft ons geleerd dat niets onmogelijk is zolang je innovatief en creatief bent, je doet wat je zegt, je doel voor ogen houdt en je koers blijft nastreven. Dat doen we met Healthcare ook. En zo doen we dat ook in de begeleiding van uw ziekteverzuim.

Wilt u weten wat onze klanten over ons zeggen? De uitslag van de jaarlijks uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek is op te vragen bij Healthcare via onze contactgegevens.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel Erik Schnock voor een afspraak, 06-46160892.
(Hij vertelt u overigens graag welke tijd hij in New York heeft neergezet.)

Healthcare is SBCA gecertificeerd