Ziek, wat dan?

Als u ziek bent dient u dit te melden bij uw werkgever. In het verzuimprotocol / verzuim regelement van uw werkgever kunt u vinden hoe u dit dient te doen. U werkgever geeft de ziekmelding aan ons door. Wij zullen u en uw werkgever begeleiden tijdens het gehele traject.

Wij spreken overigens niet langer van ziekte maar van arbeidsongeschiktheid. Wanneer u arbeidsongeschikt wordt komt er veel op u af. Wij bij Healthcare Corporate gaan samen met u en uw werkgever werken aan een voorspoedig herstel en duurzame re-integratie. De re-integratie van arbeidsongeschikte medewerkers gaat gepaard met de nodige richtlijnen, wetgeving en re-integratieverplichtingen voor zowel de werkgever als werknemer. Onze verzuimcoaches en casemanagers zullen u hierin bijstaan.

Om u goed te kunnen begeleiden registreren we uw persoonsgegevens. We registreren enkel die gegevens die strikt noodzakelijk zijn. Bij de verwerking van deze gegevens houdt Healthcare-Corporate zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

In ons Privacy statement kunt u lezen hoe we met uw gegevens omgaan. Daarnaast beschikken we nog over een privacy Regelement, dit regelement kunt u opvragen bij ons. De verwerking van persoonsgegevens is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens onder het meldingsnummer: 1424574

Heeft u onverhoopt een klacht, dan kunt u deze schriftelijk bij ons indienen. In de klachtenregeling kunt u lezen hoe de afhandeling van uw klacht zal plaatsvinden.

Tijdens uw verzuim wordt u, als het langdurig verzuim betreft, begeleid door een van onze bedrijfsartsen. Zij adviseren u en uw werkgever omtrent uw mogelijkheden en met name over uw arbeidsmogelijkheden. Mocht het voorkomen dat u het niet eens bent met het advies van onze bedrijfsarts dan kunt u een deskundigen oordeel bij het UWV aanvragen of een 2nd opinion bij een andere bedrijfsarts.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ze stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 8.30 – 17.30 uur telefonisch bereikbaar op 077-321 11 99

Healthcare is SBCA gecertificeerd