Healthcare is in 2003 opgericht door Erik Schnock in Venlo. In de afgelopen jaren is Healthcare uitgegroeid tot een landelijk werkende arbodienst met meer dan 50 spreekuurlocaties verspreid over het hele land.
Met 70 professionals werken we elke dag met hart en ziel aan de gezondheid van ruim 70.000 medewerkers werkzaam bij meer dan 500 klanten.

CareCompanies
Healthcare maakt samen met Drive, APW Projecten en Workcare onderdeel uit van CareCompanies. Samen bieden wij een unieke combinatie van diensten, kennis en service onder één dak.

Drive
Psychische klachten zijn de grootste oorzaak van langdurig verzuim. Drive is gespecialiseerd in het persoonlijk coachen en trainen van mensen op het mentale vlak. Daarnaast begeleiden de psychologen van Drive verandertrajecten binnen uw organisatie en ontwikkelen zij teambuildingsactiviteiten op maat.

APW Projecten
APW Projecten is een re-integratiebureau en ondersteunt werkzoekenden, werknemers én werkgevers bij re-integratie. Wij helpen medewerkers weer zo snel mogelijk aan het werk in een baan én in een organisatie die bij hen past. We halen daarvoor alles uit de kast. Van onze ervaring als arbeidsdeskundigen tot onze kennis en kunde van re-integratie, Spoor 2-trajecten, outplacement en jobcoaching. Elke situatie is weer anders maar altijd maken wij mensen sterker daar waar dat nodig is. Met opleidingen, trainingen en individuele begeleiding op maat, werken medewerkers zélf toe naar een terugkeer naar werk.

Workcare: zorg voor werk
Wij dragen de zorg voor het vinden van passend werk. Workcare is er voor werkzoekenden en voor mensen die door ziekte of een andere reden geen passend werk meer vinden bij hun huidige werkgever.
Uw kwaliteiten, interesses, ambitie en ervaring vormen daarbij het uitgangspunt.

Healthcare is SBCA gecertificeerd