Steeds meer taken op het gebied van verzuim en preventie komen op het bordje van de werkgever. Dat is een lastige opgave want verzuim en preventie blijft een hele uitdaging. Wij helpen u graag met de juiste invulling van uw verzuimaanpak. Elk bedrijf is anders. En elk bedrijf heeft andere wensen en behoeften als het om ondersteuning of outsourcing gaat. Daarom bieden wij u een keuze uit 3 verschillende Care-pakketten.Basic Care
Dit wordt ook wel een "verrichtingen contract" genoemd. Een laag abonnement tarief met beperkte dekking: Je verzuimregistratie is goed geregeld inclusief de benodigde signalering. Wanneer je naar een bedrijfsarts of andere professional van Healthcare gaat, dan brengen we daarvoor kosten in rekening. Gunstig dus bij een stabiel en laag ziekteverzuim.

Medium Care
Deze middenvorm zit tussen een verrichtingen- en all in abonnement in en is ontstaan vanuit de grote vraag bij onze klanten. Je verzuimregistratie is goed geregeld inclusief de benodigde signalering. Maar ook de (open) spreekuren zijn inbegrepen evenals huisbezoeken, Arbeiddeskundige checks en preventie advies.

Maximum Care
Ook wel een "all in abonnement" genoemd. Bijna alle activiteiten en uren zijn inbegrepen voor een vast bedrag bij jaar. Je weet dus qua kosten nagenoeg exact waar je aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan. Kies je voor zekerheid en optimale dienstverlening, dan kies je voor Maximum Care.

Healthcare is SBCA gecertificeerd